Kayıtlar

Ocak, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

İstanbul-Batman Uçakla Yolculuk Kaç Saat

Resim
İstanbul'dan Batman'a uçak ile yapacağınız yolculuk hakkında bir kaç önemli  bilgi vereyim. Türkiye'nin en büyük kenti İstanbul ile Doğunun en güzel şehirlerinden birisi olan Batman arasında eskiden sadece otobüsle gidilir, mesafe neredeyse bin besyuz kilometreyi buldugundan yol sanki git git bitmezdi. Artık uçak seferleri sayesinde bu yorucu ızdıraptan bir nebze olsun kurtuldu Batmanlilar ve burada işi olanlar. İstanbul'dan Batman Havalimanı'na yılın hemen hemen her günü karşılıklı direk uçuşlar var. Ve sadece ve sadece 2 saat cekiyor havadaki seyahatiniz. Uçuşlar genelde sabah çok erken saatlerde oluyor. Buradan bakabilirsiniz: www.http://www.turkishairlines.com/tr-tr/ Ek Bilgi: Batman Havaalanı şehir merkezine 7 km mesafededir. Merkezden belli saatlerde servisler hizmet veriyor.

Ağrı-Ankara Uçakla Kaç Saat Sürer

Resim
Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı ile Ankara Esenboğa Havalimanı arasındaki tarifeli direk seferlerin süresi ve mesafesi hakkında bilgiler. Türkiye'nin en dogudaki illerinden birisi olan Ağrı'dan başkent Ankara'ya araba ile gitme yerine havadan uçakla gitmeyi tercih edenleri çok konforlu ve kısa bir seyahat bekliyor. Bu iki şehir arasındaki mesafe oldukça geniş olmasına ragmen uçuşlar sadece 1 saat 45 dakika sürmekte. Haftanın bütün günleri gidip gelebilirsiniz. Uçaklar Ağrı'dan genelde ogleden sonra (aksam uzeri) kalkıyor. Ek Bilgi: Havaalanı şehir merkezine 9 kilometre uzaklıktadır. Belediyenin servisleri bulunuyor.

İstanbul-Nevşehir Uçakla Kaç Saat

Resim
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Nevsehir Kapadokya Havaalanına ucakla seyahat edecek olanlar soruyorlar. İlk defa gidecegiz, uçuş ne kadar sürüyor? Son yılların en gözde turistik destinasyonlarindan birisi olan Kapadokya bolgesinin ana havalimanı Nevsehir'de bulunuyor. Buraya İstanbul'dan haftanin her günü sabah ve aksam düzenli seferler var. Sabiha Gökçen'den binerseniz, havalandıktan 1 saat 25 dakika sonra doga ve tarihi güzellilgi dillere destan Kapadokya'ya ulaşırsınız.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye'den Finlandiyaya Uçakla Kaç Saatte Gidilir

Türkiye'den Tanzanya'ya Uçakla Kaç Saatte Gidilir

Airbus A330-300 Oturma Planı